Vakmanschap

columns
squared

How it's Made

Het idee van de Lekker Boat is geboren in Australië, maar uitgevoerd in Nederland. Hier wordt de Damsko door lokale bedrijven handgemaakt met de beste materialen van de hoogste kwaliteit. Zo maken wij jouw boot exclusief vanaf het begin. 

columns

Tijdloos design

We werken met architecten met oneindige ervaring in hun speciale technieken waardoor een Lekker Boat je voorziet van comfort én kracht tijdes het varen op alle soorten wateren. Het ontwerp doet je ook wel denken aan de Hollandse dagboot: de bekende sloep. Een Lekker Boat combineert de oude en nieuwe stijl en is voorloper door het toepassen van de nieuwste technologie. De boot heeft een klassiek interieur, zoals een dagboot, maar de capaciteit van een racemonster.

slant
2_columns
slant

Serieuze Kracht

De Damsko-lijn is gemaakt van 100% 5mm dik aluminium met 5083 aluminium gehalte. Dit materiaal kan extreem goed tegen zeewater, is supersterk, maar licht van gewicht. Geen sprake van rottend hout, onnodig plastic en absoluut geen roest. Ideaal en onderhoudsarm materiaal. Perfect voor de Damsko. Het aluminium wordt geproduceerd door een lokaal bedrijf met altijd de beste kwaliteit in huis. Zo verzekeren we je van een leven lang Lekker Boat plezier.

 

Precisie

Om de basis te vormen van jouw Damsko worden aluminiumplaten nauwkeurig gelaserd met behulp van een speciale machine. Dit creëert de plattegrond van jouw boot met alle bijbehorende details. De doordachte werkwijze achter de eerste stappen van het bouwen zorgt voor een foutloos begin van het lasproces. De beroemde Amsterdamse Andreas kruizen, die herinneren aan herkomst van Lekker Boats, zijn gelaserd in de boeg en de achtersteven van de Damsko.

cutting-dasmko

Lekker Boats

Lekker Boats

squared

Gevormd met Passie

Nadat de losse aluminium platen zijn geleverd kan het ontwerp tot leven worden gebracht. Het lassen van aluminium, waar 800 manuren van experts aan te pas komen, is ingewikkeld en precies. In vergelijking tot staal kan de temperatuur van aluminium oplopen tot wel 660°C . Elke Lekker Boat wordt met de hand aan elkaar gelast, om zo een echt authentiek product te maken. Een ander mooi kenmerk: onze boten hebben een dubbel gelaste versterkte dwarsbalk, dit weerhoudt de boot van tegenslagen. Dus wanneer je een motor hebt die op flink wat PK’s vaart, zoals de Damsko, kan de dwarsbalk de kracht probleemloos aan. De romp is van binnenuit gelast, zodat je aan de buitenkant helemaal niets van overlappende lagen ziet. Net zoals de diepe V-vormige romp met de scherpe randen.

 
 
 
 
 

Kleurrijk

Duurzaamheid nemen we serieus en daar zijn we trots op. Elke Damsko wordt voorzien van een laag met premium multi-coat niet-corrosieve verf. De Lekker Boat wordt met aandacht verzorgd door een team van professionele schilders. Eerst wordt de romp geprepareerd, waarna jouw kleur er helemaal vlekkeloos overheen kan worden gespoten. Eerst wordt er gezandstraald om alle ruwe plekjes glad te strijken. Het begint met een primer als basis. Daarna wordt de romp met zes lagen geverfd, wat nog een week nodig heeft voor de puntjes op de i. Als finishing touch wordt de verflaag beschermd met een anti-fouling verflaag die de groei van alg en corrosie zal tegenhouden. Want zo’n mooie Lekker Boat, moet wel lekker lang meekunnen.

 
 
 
 

Luxe Stoffering

Een boot gaat verder dan de romp of bedieningspaneel. Je moet van elk moment kunnen genieten. Wij willen dat je een next level Damsko ervaring hebt. De luxe kussens zijn helemaal weatherproof en gemaakt door een toonaangevende meubelmaker. Ze produceren de meest fijne kussens, speciaal ontworpen voor de Lekker Boat. Wij focussen op het leveren van kussensets met comfort en stijl die plek aan elke gast kunnen geven. Om er zeker van te zijn dat dit helemaal jouw droomboot wordt, kan je uit verschillende soorten en kleuren kussens kiezen.

cushions

lekker-damsko-fast-engine

upholstery

Check, Check, Dubbelcheck

Aan het einde van de montage wordt je Lekker Boat nog even goed geĂŻnspecteerd door een team van ervaren professionals. Elke centimeter van de boot wordt gecontroleerd. Daarna volgt er een proefvaart bij onze scheepswerf net buiten Amsterdam. We verzenden pas als we zeker weten dat alles perfect functioneert. Als we je de sleutel overhandigen, dan is jouw boot ook gecertificeerd en helemaal goedgekeurd. Veiligheid en kwaliteit zijn bij ons echt key.

squared