Over Ons

Lekker Boats: Een 'Wolf in Schaapskleren'

ontdek, verken en creëer je eigen reis

Lekker Boats, gevestigd in Sydney en Amsterdam, is het kindje van industrieel ontwerper en ondernemer Meindert Wolfraad, een Australiër, geboren in Nederland. Meindert begon zijn ondernemersavontuur met fietsen maar dook daarna met volle overgave de botenwereld in.

columns

Sinds 2014

In 2014 is Lekker Boats geboren en heeft sindsdien twee prachtige aluminium bootmodellen in de markt gebracht: de Damsko 750 en de grotere Damsko 1000, allebei beschikbaar met cabine. De twee lekker boats zijn van begin af aan gemaakt volgens de strikte ontwerp criteria van Lekker. Er worden alleen maar hoogwaardig materialen en professioneel vakmanschap ingezet voor de bouw van elke aluminium Damsko.

 

“Ik wilde echt alle praktische elementen nagaan die je nodig hebt als je vaart rondom zo’n drukke haven als Sydney. Zo worden de mogelijkheden van de bestuurder oneindig.” aldus oprichter Meindert Wolfraad.

 

We selecteren de beste materialen en zetten Nederlandse expertise in zodat we de sterkste aluminium sloepen kunnen bouwen. We focussen op kwaliteit die onderhoudsvrij is. De DAMSKO is een echte masterpiece: geschikt voor elke zee, gemaakt om te racen en perfect voor elke situatie.

squared
columns
squared

Make the water your playground

Je vindt niets anders op het water dat de stijl, comfort en de kick van deze Lekker Boat evenaart. Deze aluminium speedboat, met de luxe van een cruiser en de capaciteit van een sloep, trekt de aandacht van iedereen: familie, vrienden en levensgenieters. Grote familie of veel logeerpartijtjes? Geen probleem, kies dan voor de extra bedden en een toiletuitbouw in je cabine. De cabine geeft onze Lekker Boot nog meer mogelijkheden. De hoeveelheid opties die wij aanbieden, kom je bij geen andere sloep tegen.

 

“De Damsko is echt een moderne klassieker. Onze focus tijdens het constante ontwerpproces is om onze boten te vormen voor elke type water, het bereiken van maximale snelheid en een fijne gebruikerservaring in elke situatie" – Meindert Wolfraad.

 

Snelheid is het meest adembenemende aspect van de Damsko. De aluminium sloep is onwijs praktisch ingericht en ontworpen met oog voor stijl en comfort.

Handgemaakt in Nederland

Iedereen is uniek en heeft een eigen smaak. Zodoende vormen wij jouw Lekker Boot naar jouw karakter, wensen en dromen. Dit persoonlijke proces zorgt voor een telkens weer een uniek product en daar zijn we trots op. Legendes worden niet geboren, ze worden gevormd. Dit gezegde geldt ook voor onze aluminium sloepen, gemaakt door echte vakmannen. Boot experts om precies te zijn. Ze lassen de Lekker Boot nauwkeurig en verven de Damsko vervolgens grondig met een premium multi-coat niet-corrosieve verf. Aan elk klein detail wordt met passie gewerkt.

 

De Dasmko wordt ontworpen op basis van jouw wensen, vertel ons wat je voor ogen hebt en wij zullen het maken. Natuurlijk kan je de standard aspecten, zoals de kleur van de romp en kussen-sets kiezen. Maar daarnaast zijn er nog meerdere opties waarmee je jouw droom boot kan creëren. Van BBQ tot piraten stuur, alles is mogelijk. 

 
 
 
 

Onze moderne klassieker: De Damsko

 

Onze grondleggers hebben de kennis van de Australische en Nederlandse botenwerelden gecombineerd. Het design is het beste van twee werelden. Het comfort en sociale aspect van de Amsterdamse sloep smelt samen met de kracht en duurzaamheid van een speedboot uit Sydney. Een wolf in schaapskleren. De snelheid van de Damsko is adembenemend. Het design van de aluminium sloep zorgt ervoor dat hij fijn vaart en makkelijk kan manoeuvreren. De draaicirkel van de Lekker aluminium sloepen zijn hun eigen lengte en zo maken ze de scherpste bochten, zelfs op topsnelheid. Dankzij de inboard motor, trim en race je soepel over het water. Kortom: varen met deze Lekker Boat is kinderspel.

 

De Damsko is beschikbaar in een 750 of 1000 editie, open of met cabine. Onze nieuwste optionele toevoegingen zijn het geïntegreerde ankersysteem en de fantastische nieuwe T-top.

Wereldwijd Beschikbaar

 

Lekker Boats heeft de Australische en Nederlandse wateren veroverd door de organisatie van testdagen in Amsterdam en Sydney. Al snel viel de Damsko op bij meerdere partijen. Dat resulteerde in verschillende dealers in de Verenigde Staten, Spanje en Noorwegen onder andere. Wil je weten hoe zo’n Lekker Boat vaart, maar woon je niet in één van de genoemde landen? We organiseren ook testdagen in Frankrijk, Portugal, Tsjechië, Hongarije en Zweden!

 

Uiteindelijk maakt het helemaal niet uit waar je ook bent op de wereld want we leveren de Lekker Damsko tot aan je voordeur. Deze Lekker boot is namelijk makkelijk vaarbaar, maar ook heel goed vervoerbaar op een trailer!

Neem Contact op

 

Sydney - Australië

 

Oslo - Norwegen

 

Antibes - Frankrijk

 

Amsterdam - Nederland

 

New York - Amerika