Over Ons

Lekker Boats: Een 'Wolf in Schaapskleren'

Discover, explore and create your own journey

columns

Sinds 2014

Lekker Boats, gevestigd in Sydney en Amsterdam, is het kindje van industrieel ontwerper en ondernemer Meindert Wolfraad, een Australiër, geboren in Nederland. Meindert begon zijn ondernemersavontuur met fietsen maar dook daarna met volle overgave de botenwereld in.

 

In 2014 was Lekker Boats geboren en bracht gelijk twee prachtige boten op de wereld: de Damsko 750 en de grotere Damsko 1000, toen ook al beschikbaar met cabine. De twee bootmodellen zijn van begin af aan gemaakt volgens de strikte ontwerpcriteria die Lekker zo bijzonder maken. Hier wordt hoogwaardig materiaal en professioneel vakmanschap voor ingezet. De boot is hierdoor onderhoudsvrij en uniek.

 

“Ik wilde echt alle praktische elementen nagaan die je nodig hebt als je vaart rondom zo’n drukke haven als Sydney. Zo worden de mogelijkheden van de bestuurder oneindig.” aldus oprichter Meindert Wolfraad.

 

We selecteren de beste materialen en zetten Nederlandse expertise in zodat we de sterkste boten kunnen bouwen. We focussen op kwaliteit die onderhoudsvrij is. De DAMSKO is een echte masterpiece: geschikt voor elke zee, gemaakt om te racen en perfect voor elke situatie.

squared
columns
squared

Make the water your playground

Je vindt niets anders op het water dat de stijl, comfort en de kick van de Lekker Damsko evenaart. Deze sportboot, met de luxe van een cruiser en de capaciteit van een schip, trekt de aandacht van iedereen: familie, vrienden en levensgenieters. Grote familie of veel logeerpartijtjes? Kies voor extra bedden en een toiletuitbouw in je cabine. Dit geeft de Damsko nog meer mogelijkheden. Zoveel opties kom je bijna nergens tegen.

 

“De Damsko is echt een moderne klassieker. Onze focus tijdens het constante ontwerpproces is om onze boten te vormen voor elke type water, het bereiken van maximale snelheid en een fijne gebruikerservaring in elke situatie. – Meindert Wolfraad

 

Snelheid is het meest adembenemende aspect van de Damsko. Maar de boot is nog steeds onwijs praktisch en ontworpen met stijl en comfort.

Handgemaakt in Nederland

Iedereen is uniek en heeft een eigen smaak. Wij vormen jouw Lekker Boot naar jouw karakter, wensen en dromen. Dit persoonlijke proces zorgt voor een persoonlijk product en daar zijn we trots op. Legendes worden niet geboren, ze worden gevormd. Dit gezegde geldt ook voor Damsko, gemaakt door echte vakmannen. Bootexperts om precies te zijn. Ze lassen nauwkeurig, verven de Damsko grondig met premium multi-coat niet-corrosieve verf en werken met aandacht en passie aan ieder klein detail.

 

De boot vormen we helemaal op basis van jouw wensen, zelfs op de kleinste details na. Natuurlijk kan je de kleur van de romp en kussensets kiezen, maar daarnaast zijn er nog veel meer opties waarmee je jouw boot nog persoonlijker kan maken.

 
 
 
 

Onze moderne klassieker: De Damsko

 

Onze grondleggers hebben de kennis van de Australische en Nederlandse botenwerelden gecombineerd. Het design is het beste van twee werelden. Het comfort en sociale aspect van de Amsterdamse sloep smelt samen met de kracht en duurzaamheid van een speedboot uit Sydney. Een wolf in schaapskleren. De snelheid van de Damsko is adembenemend. Het design van de sloep zorgt ervoor dat hij fijn vaart en makkelijk kan manoeuvreren. De draaicirkel van de Lekker aluminium sloepen zijn hun eigen lengte en zo maken ze de scherpste bochten, zelfs op topsnelheid. Dankzij de motor, trim en race je soepel over het water. Kortom: varen met deze Lekker Boat is kinderspel.

 

De Damsko is beschikbaar in een 750 of 1000 editie, open of met cabine. Onze nieuwste introductie is het geïntegreerde ankersysteem en de fantastische nieuwe T-top.

Wereldwijd Beschikbaar

 

Lekker Boats heeft de Australische en Nederlandse wateren veroverd door de organisatie van testdagen in Amsterdam en Sydney. Al snel viel de Damsko op bij meerdere partijen. Dat resulteerde in verschillende dealers in de Verenigde Staten, Spanje en Noorwegen. Wil je weten hoe zo’n Lekker Boat vaart, maar woon je niet in één van de genoemde landen? We organiseren ook testdagen in Antibes, Ibiza, Lissabon en in Amerika!

 

Uiteindelijk maakt het helemaal niet uit waar je ook bent op de wereld want we leveren de Lekker Damsko tot aan je voordeur. De aluminium Damsko is makkelijk vaarbaar, maar ook heel goed vervoerbaar!

Neem Contact op

 

Sydney - Australië

 

Oslo - Norwegen

 

Antibes - Frankrijk

 

Amsterdam - Nederland

 

New York - Amerika