Console Opties

Full control

Om er zeker van te zijn dat je een overzicht hebt van alle essenti√ęle informatie als het gaat om je motor, navigatie of zelfs vissen. Hebben wij¬†een aantal opties waaruit je kunt kiezen.¬†

columns

console-optie-basic-lekker-boats

Basic 

De Damsko is sowieso altijd standaard uitgerust met een SC1000 snelheidsmeter. Het geeft je alle info over de boot en motor die je nodig hebt. Een strakke, leesbare wijzerplaat met een zwart frame en een krasbestendige display met anti-fog laag. 

console-optie-analoog-lekker-boat

Analoog

Houd je van klassieke stijl, dan houd je van een analoge klok. Onze zes klokken hebben een ‚Äėtijdloos‚Äô en simpel design. Op het display staat de volgende info: snelheid, brandstofniveau, RPM, motortemperatuur en tijd. De schermen zijn helemaal schok- en corrosiebestendig. Neem de tijd om de perfecte klok uit te kiezen voor jouw bedienpaneel.

columns

console-optie-vessel-view-703-lekker-boats

Vessel View 703

Dit apparaat geeft je een nauwkeurige en betrouwbare controle gecombineerd met helderheid, hoge resolutie, brede kijkhoeken en verbeterde bedieningscontrole. Hierdoor kun je het paneel makkelijk bedienen in elke situatie. VesselView 703 bevat het nieuwe Simrad¬ģ SolarMAX¬ģ HD-display. Het display weergeeft up-to-date informatie van wel meer dan 30 motorparameters. Zoals het brandstofniveau en -bereik, olietemperatuur en -druk, batterijspanning, waterdiepte, genset en meer. Je kan kiezen uit 16 talen en meerdere conversie eenheden. Laten we ook de ge√Įntegreerde echolood en echte tweekanaals CHIRP niet vergeten. Dit wil je niet missen tijdens het vissen!

console-optie-vessel-view-903-lekker-boats

Vesselview 903

Het¬†wereldberoemde merk Mercury levert je met de¬†Vesselview 903¬†het totale boordbeheersysteem.¬†Zodat u alle Damsko motor en prestatiegegevens op √©√©n display kunt bekijken. Het heeft een heldere beeldverhouding van 16x9, een touchscreen met een hoge definitie van glas met verblindingsreducerende coating en dimbare verlichting. Deze nieuwe geavanceerde technologie bevat alle Simrad¬ģ-accessoires voor de Go9-productlijn; radar, sonartransducers, fishfinder transducers, AIS, VHF, sonische hub / fusion link, SiriusXM, C-Zone / NaviP digitaal schakelen, Bluetooth-mogelijkheden en meer. Het is een ingebouwde 10Hz GPS- en kaartplottermogelijkheid, een unieke touch-interface die intu√Įtieve display-interactie en automatische meldingen of software-updates biedt via de ingebouwde WiFi. Ondersteunt 16 talen en geeft up-to-date informatie over 30+ motorparameters. VesselView houdt alles bij, zodat u zich kunt concentreren op wat belangrijk is, zoals vissen.

2_columns

Zipwake Dynamisch Trim Systeem

Het elimineert oncomfortabel en gevaarlijk scheepshelling en rollen. Het minimaliseert automatisch de golfweerstand en¬†bespaart als resultaat brandstof. De innovatieve 3D-bedieningselementen bieden een onge√ęvenaarde controle over¬†de trim, hiel of koers.

 

Dit Zipwake systeem maakt gebruik van interceptors en geen werkelijke trimtabs, de near full beam interceptor-arrangementen zijn veel effici√ęnter in het maken van heffingen in vergelijking met trimtabs met een smalle overspanning. Het interceptorblad van Zipwake strekt zich slechts 30 mm uit, terwijl de trim bladden vaak 150 mm uitsteken en een aanzienlijke weerstand veroorzaken. Een bladslag van Zipwake duurt 1,5 seconden en overtreft met minstens een factor van 5 de conventionele trimslagen. Het systeem zorgt voor een¬†effectievere trimbesturing die minder golven produceert, dit leidt direct tot een lager brandstofverbruik.
 

slant