Blog

 
Lekker Stories

Aluminium is the way to go

 
Amsterdam

Voordelen van een Aluminium boot

 

Wij bij Lekker boats zijn ultieme aluminium fans, we houden gewoon van alles wat het materiaal te bieden heeft. Het is licht, sterk, robuust en duurzaam. Bovendien is het gemakkelijk te repareren en te onderhouden, aluminium is de ultieme materiaalkeuze als het gaat om de scheepsbouw. In ieder geval naar onze mening, maar we zullen u zeker ook overtuigen, bekijk hier een paar voordelen die gepaard gaan met het bezitten van een Lekker aluminium boot.

 

Welke sloep is sneller?

 
Amsterdam

Industrieel ontwerper Meindert Wolfraad van Lekker Boats wil prins Bernhard van Oranje uitdagen om te bepalen wie de snelste sloep ter wereld heeft. De sloepen van Lekker Boats kunnen volgens Wolfraad veel harder dan de Waterdream S-850 Speedster van Bernhard, die claimt de snelste sloep ter wereld te hebben met een topsnelheid van 43 knopen.

 

De grootste & snelste sloep

 
Amsterdam

Lancering Damsko 1000

 

Varen met vrienden, weekend getaways en offshore avonturen: daar draait het om bij Lekker Boats. Na de succesvolle lancering van de Damsko 750 bleek al snel dat het “uiterlijk van een sloep met de power van een speedboat” concept wereldwijd aansloeg. Nu is het tijd voor de lancering van de grootste en snelste sloep ter wereld: De Damsko 1000.

 

Top 10 terrasjes in Amsterdam

 
Amsterdam

Terrassen in Amsterdam waar je kan aanmeren

 

Het is lekker weer, je vaart door Amsterdam en je hebt honger. Wat dan? Je hebt geen picnic maand bij je met stokbrood, kaas en er is nergens wijn of bier te bekennen. No worries, bij deze volgende terrasjes kan je makkelijk aanmeren en wat hapjes bestellen. Bij sommige hoef je niet eens uit je boot te komen, wat een heerlijk leven zo op water midden in de stad.

 

Lekkere Borrel op de Vrijdag

 
Amsterdam

Vrijdag Borrel Time

 

Vrijdag is zonder twijfel de leukste dag van de week, want op vrijdag is iedereen soort van verplicht om minimaal een drankje te drinken tijdens de borrel.Kijkend uit op de komende vrijdag delen wij met jullie een paar van onze favoriete plekken in Amsterdam waar je een borrel kan drinken (of meerdere natuurlijk..) Met je lekker fiets naar het feestje, of beter nog met je nieuwe aluminium lekker boot.