LEKKER BOATS @ MASTERS OF LXRY

Post Lekker Boats @ Masters of Lxry
Kom over drie weken (7 – 11 december) bij ons langs bij de Masters of LXRY, Europa’s grootste premium lifestyle evenement, om onze snelste sloep ooit te bezichtigen.

De wereldwijde luxe markt blijft groeien en wij groeien daarin mee! Om deze invloedrijke beurs wat op te frissen is Lekker Boats dit jaar van de partij. Lekker Boats heeft afgelopen jaar bewezen deel uit te maken van de reeds gevestigde internationale toonaangevende merken. Voor ons de ultieme kans om onze snelle, robuuste, aluminium sloep aan het grote publiek te presenteren.

Masters of LXRY heeft zich inmiddels bewezen als entiteit in de wereld van premium lifestyle. De meest luxe lifestyle merken worden hier tentoongesteld. Er is genoeg te proeven bij diverse culinaire restaurants, er kan gechilld worden bij de verschillende lounge area’s en er is volop live entertainment. Goede redenen om onze Lekker Damsko te bewonderen!

Dit willen wij niet missen en jij ook niet! Zien we je daar?

Lekker Boats stand: 522 in Hal 5
Locatie: Amsterdam RAI, Europaplein 22, Amsterdam
Datum: van 7 tot 11 december 2017
Tijden: 12:00 – 22:00

Voor meer informatie over Masters of Lxry, ga naar: www.lxry.nl/masters-of-lxry

Vragen: mail ons op info@lekkerboats.com of bel: 06-41266267

LEKKER BOATS BIJ DE HISWA TE WATER!

afbeelding hiswa te water lekker boats

Kom volgende week van 29 aug tot 3 sep bij ons langs bij de HISWA te Water, de grootste in-water bootshow van Noord-Europa, om onze nieuwste Lekker Damsko 750 te bekijken.

2017 is tot nu toe een succesvol jaar geweest voor Lekker Boats. Wereldwijd begint men ons merk en onze boten te kennen. Dit zien we terug in de alsmaar groeiende hoeveelheid (internationale) interesse en aanvragen. Onze activiteiten blijven dus niet onopgemerkt! Zo ook de beurzen waar wij de Lekker Damsko exposeren. Begin dit jaar stonden we op de HISWA. Begin deze maand de Sydney International Boat Show. Volgende week de HISWA te Water. Half September volgt nog Cannes Yachting Festival en Monaco. Ook in 2018 zullen we weer veel beurzen af gaan. Hierover later meer.

Kom volgende week ook onze snelvarende, robuste, onderhoudsvrije, aluminium sloep met een topsnelheid van 80kmh bekijken. Gewoon in Amsterdam, hoe makkelijk!

Lekker Boats box: C18
Locatie: Amsterdam Marina, Werfkade 2, Amsterdam Noord
Datum: van 29 augustus tot 3 september 2017
Tijden: 10:00 – 18:00

Voor meer informatie over Hiswa te Water, ga naar: www.hiswatewater.nl

Zie je daar!
Lekker Boats team

Vragen?: mail ons op info@lekkerboats.com of bel: 06-41266267

Lekker teamuitje naar Zweden

Zon, Bier, Zweedse gehaktballetjes en onze aluminium sloep, de Lekker Damsko 750, tijdens het Midsummer festival in Zweden. (21-25 juni)

Snelvarende sloep

Met Lekker Damsko 750 sloep varen door Zweden

We gaan goed, we gaan lekker met Lekker Boats. Het was daarom hoogste tijd voor een team uitje. Een team uitje in stijl. Een dikke Range Rover Sport, onze Damsko 750, de LEKKER crew en een top bestemming Stockholm en de archipel. Dit in combinatie met het grootste nationale feest Midsummer, maakte de ideale cocktail voor een paar onvergetelijke dagen.

Typische Zweedse huisjes met motorboten.

Typische Zweedse huisjes aan het water

 

 

 

Uiteraard staat ons kikkerlandje bekend om zijn vele wateren, maar onderschat Scandinavië niet. De landen zijn omringt door de zee, duizenden eilanden en in het binnenland zijn er vele meren te vinden. Varen, dansen, feesten, drinken en een overlood aan zonlicht; zo zou je de Midsummer in Zweden het beste kunnen omschrijven. Voor ons meer dan genoeg reden om hier heen te gaan en direct te onderzoeken of onze snelvarende aluminium sloep ook hier in de smaak valt.

Het was ook echt een succes. Vriendelijke mensen, tradities en feest. We werden er volledig in opgenomen. We hebben lange vaartochten gemaakt en veel indruk gemaakt met onze boot. Veel positieve reacties en helemaal veel verbaasde gezichten als we met bijna 80kmh anderen voorbijvoeren.

Aluminium sloep in Zweden

Aankomst met onze aluminium sloep in Zweden

snelvarende sloep feest

Lekker crew op de kajuit van de Damsko 750

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zweden of de andere Scandinavische landen hebben zoveel te bieden dat je er eigenlijk in de periode van Mei t/m September altijd goed terecht kan. We hebben gezien dat Zweden ook op watersport gebied veel te bieden heeft. Wij gaan dan ook ons best doen om ook daar de wateren te veroveren.

Video beelden van deze roadtrip volgen snel.

 

Team Lekker Boats

 

Over Midsummer Feest:

Het is op kerst na het grootje feest wat ze in Zweden vieren. Het is dan ook de beste tijd om het land een bezoekje te brengen. Met midsummer is bijna iedereen eerder klaar met werken en gaan mensen naar grote festivals of trekken er lekker met de familie op uit. Meestal vertrekken ze naar het ‘plattenland’ om hier van de natuur te genieten. Ook de watersport is geliefd tijdens het midsummer feest. Op het water zie je enorm veel boten. Met name de aluminium boot, consoleboot en tender zie je veel terug. Wij denken dat ze onze sloep uit Amsterdam vast ook zullen kopen.

Traditionele Midsummer dans

Dansende en zingende Zweden rondom de meiboom tijdens het Midzomer feest

Maar waar gaat deze Midsummer eigenlijk over? De oorsprong van de Zweedse Midsummer tradities ligt in de pre-christelijke, zon-aanbiddende culturen. De tijd van het jaar rond de zomerzonnewende, wanneer het donker van de nacht door een magische schemering wordt vervangen, zou bijzondere betekenis hebben gehad voor mensen in noordelijke oorden. Ondanks dat de kerk het festival wilde claimen als christelijk feest, blijft toch de pagan symbolen het gezicht van het festival.

Het is een feest om de start van de zomer te vieren. Het is traditie dat er een meiboom wordt geplant. De meiboom hangt vol met berkenbladeren en bloemen. Nadat de meiboom is geplaatst, wordt eromheen gedanst door jong en oud.

 

 

Buitenboord motor VS Inboard motor

Lekker Divine (buitenboord motor in de bun) VS Lekker Damsko (inboard sterndrive motor)

mooie-snelle-aluminium-sloep-te-koop-1

Lekker Boats is 3 jaar geleden begonnen met de Lekker Divine. Een 7,5m lange snelvarende aluminium sloep. Deze boot heeft, net als een aantal andere boten merken, een buitenboord motor verstopt in een compartiment achterin de boot. Dit compartiment wordt ook wel de “bun” genoemd. Wij hebben dit model gebouwd, verscheept naar Sydney, Australie en hier 1,5 jaar gebruikt met veel plezier, echter wel met de nodige problemen.

Continue reading

The 9 greatest beach resorts in the world

Boracay

What’s better than going on vacation by your own (LEKKER) Boat? Where you can relax on exotic beaches, soaking up the sun and surf, with sand between your toes and a drink in hand. All the better, of course, when put together with an incredibly luxurious beach resort, complete with world-class accommodations and service. We scoured the globe for some of the dreamiest destinations, so before you plan your next getaway, take a look at our favorite and best beach resorts in the world.

Continue reading

Lekker Life

Foto 20-12-14 19 14 24 (1)

10 uur ‘s avonds lig je in bed, te popelen tot de volgende dag weer mag beginnen

Lekker Boats, begonnen door twee Nederlandse jongens die een endless summer willen leven, waar ze zoveel mogelijk op en in het water kunnen zijn. Wonend aan het strand in Bondi Beach, Sydney, Australie begin je de dag met surfen in je eigen voor-speeltuin en eindig je de dag met vrienden, bbq en zonsondergang uitkijkend over de baai. Om 6 uur ‘s ochtends sta je op en om 10 uur ‘s avonds lig je in bed, te popelen tot de volgende dag weer mag beginnen. Dit 8 maanden per jaar en het wordt niet kouder dan 25°C. 

Continue reading