Ankersysteem

No Drifting Away

We hebben drie hele fijne opties voor je om de Damsko supergoed te beveiligingen. Alle keuzes verzekeren je ervan dat waar je ook bent, en wat je ook doet, je boot altijd perfect blijft liggen.

columns

Basic Ankersysteem

Houd je van simpel en vind je het niet erg om je mouwen een beetje op te stropen, dan is deze optie voor jou. Het systeem komt met een 50 meter lang touw dat is verbonden met een 7,5kg roestvrijstalen anker. Het anker laat je nooit in de steek, het houdt je Damsko stabiel in zand, modder, grind en zelfs tussen de rotsen. Een basic, maar zeer effectieve optie waardoor je boot niet zal wegdrijven. Je hoeft je niet druk te maken over waar je hem kwijt moet, want de Damsko heeft zijbanken met genoeg opbergruimte.

slant
columns

Elektrisch Ankersysteem

Met deze ankeroptie komt er geen zweetdruppel aan te pas. Geen stress en meer tijd voor plezier dus. Dit elektrische ankersysteem heeft een 50 meter lang roestvrijstalen ketting (incl. 7,5 kg anker). Deze ketting is opgeborgen in een compartiment wat speciaal ontworpen is voor onder de boeg. Dit ankersysteem pakt al het zware werk van je af.

slant
columns

Geïntegreerd Elektrisch Ankersysteem*

Als je helemaal geen zin hebt om een vinger uit te steken, ga dan voor deze optie. Dit is een zorgeloos systeem dat volledig geïntegreerd is in de boeg van de Lekker Damsko. Het vergt één klik op de knop van je console, that’s it. Er komt een roestvrijstalen arm uit die de 50 meter lange ketting op zijn plaats houdt en het anker laat zakken tot de zeebodem. Ga je weer weg? No problem bro. Het anker komt net zo snel weer omhoog!

 

*niet beschikbaar voor de Damsko 750

slant