Lekkere Borrel op de Vrijdag

Amsterdam
 

Vrijdag Borrel Time

 

Vrijdag is zonder twijfel de leukste dag van de week, want op vrijdag is iedereen soort van verplicht om minimaal een drankje te drinken tijdens de borrel.Kijkend uit op de komende vrijdag delen wij met jullie een paar van onze favoriete plekken in Amsterdam waar je een borrel kan drinken (of meerdere natuurlijk..) Met je lekker fiets naar het feestje, of beter nog met je nieuwe aluminium lekker boot.

 

Frits.

damsko aluminium sloep

Frits, The Amsterdam friday drink! Elke maand een andere borrel locatie!

Frits houdt van afwisseling en is dus elke editie op een andere locatie te vinden. Hij zorgt voor lekkere muziek, heerlijke drankjes, waanzinnige hapjes en nodigt jou, je vrienden en vriendinnen uit voor gezelligheid en vooral veel gekkigheid!

Jan Evertsenstraat 135

Website http://fritsamsterdam.nl/

 

Vroegstuk

aluminium sloep lekkerboot

 

VROEGSTUK op VRIJDAG - hét feestje voor werkend Amsterdam waarvoor vrijdagavond het hoogtepunt van de week is. App je vrienden, trek alleen jouw leukste collega's achter hun bureau vandaan en fiets met gierende banden naar de plek van het feestje. Vanaf 18.00 uur staan de GT's (easy on the T), Sol's en koude Freddies voor je klaar. Dit uiteraard samen met pompende beats en snelle hap. Ga met je collega's en je vrienden VROEGSTUK op VRIJDAG.

 

Website: http://www.vroegstuk.nl
Facebook: http://www.facebook.com/vroegstuk/

 

Morgan & Mees

aluminium sloep lekkerboot damsko

 

Morgan & Mees is de ideale plek voor een vrijdagmiddagborrel, lekker buiten in de 'tuin' aan de Nassaukade, heerlijk overdekt en met heathers, is dat niet even ideaal voor een winterse vrijmibo buiten? Naast dat je hier fijn kan borrelen, kan je bij Morgan & Mees ook heerlijk eten, want werkelijk alles wat op de kaart staat is lekker. 

 

Tweede Hugo de Grootstraat 2-6
morganandmees.com

 

Bukowski

 

Wie kent deze plek nou niet?! Hoe vaak je hier ook komt, het is en blijft en topplek. Bukowski is een heel fijn cafe waar altijd een relaxt sfeertje hangt. De biertjes smaken hier altijd goed, er staan voldoende lekkere kroeghappen op de kaart en als het zonnetje schijnt is het fijn vertoeven op het terras.

 

Oosterpark10
barbukowski.nl/

 

Cafe Vrijdag

 

Cafe Vrijdag Amsterdam¬†zit op de Amsteldijk, waar voorheen het keurige restaurant Diga zat. Met de komst van Cafe Vrijdag Amsterdam is de Rivierenbuurt een hotspot rijker! Het interieur bij Cafe Vrijdag Amsterdam is super tof, met industri√ęle elementen, een houten vloer en een grote bar. Je voelt je er direct thuis! Een trendy grand caf√© zou je het bijna kunnen noemen. Buiten is er een heerlijk terras, waar je de hele dag op verschillende plekken in de zon kunt zitten, geschikte plek voor een¬†vrijdagmiddagborrel dus!

 

Amsteldijk 137

cafevrijdagamsterdam.nl

 

Mossel & Gin

 

Dit is echt een juweeltje voor alle G&T lovers, Mossel & Gin in het Westerpark is zonder twijfel de place to be. Een kaart met classic gin tonics, maar ook vele met een spannende twist. Heerlijk in combinatie met mosselen en oesters.

 

Goschalklaan 12
www.mosselengin.nl

 

De Plantage

 

Het interieur van cafe restaurant De Plantage is super mooi. Enorm hoge plafonds, veel licht, een mix van vintage en design en enorme zuilen. Het is duidelijk dat De Plantage in één van de prachtige gebouwen van Artis zit.

Op het menu bij cafe restaurant De Plantage in Amsterdam staan moderne bistro gerechten. Van een Bavette tot een risotto en een visje. Vooraf zijn de plats een aanrader om te delen. Altijd leuk, lekkers eten van een plankje. Ideaal voor een vrijdagmiddagborrel dus!

 

Plantage Kerklaan 36

caferestaurantdeplantage.nl

 

Brouwerij Troost 

 

Bij Brouwerij Troost wordt al het bier zelf gebrouwen. Ze brouwen hier onder andere Troost Lager, Weizen, Tripel en Smoked Porter en al deze bieren zijn ook te proeven bij Brouwerij Troost. Maar naast een brouwerij is Troost ook een proeflokaal. Want de eigenaren zijn van mening dat bij bier een goed maal hoort. Op het menu staan heel de dag goede borrelhappen, flammkuchen, zoetigheden en soepen.

 

Cornelis Troostplein 21

brouwerijtroost.nl

 

Cafe Panache

 

New York City style borrelen? Dat doe je bij Panache. Deze hotspot op de Ten Katenstraat is he-le-maal the bomb. Prachtig restaurant, mooi bar, mooi publiek en goede cocktails. Heel druk en gezellig, niet goedkoop, maar supercool. Panache heeft in de oude schoenmakerij ernaast ook nog een gezellige bar, dus mocht het in het restaurant te druk zijn kan je hier prima terecht.

 

Ten Katestraat 117
cafepanache.nl

 

Pllek

 

Waar een stukje creatief industrieel meets de zonsondergang met uitzicht op de stad Amsterdam. Begin je bezoek aan Pllek zo vroeg als je wilt en schuif vanaf diezelfde plek langzaam de ontspannen avondmodus in. Soms een beetje winderig maar daarom niet minder gezellig. En als het er te koud wordt omdat het aan het IJ ligt, dan kun je gezellig binnen verder borrelen of een lekkere daghap eten.

 

TT Neveritaweg 59

pllek.nl