Top 10 terrasjes in Amsterdam

Amsterdam
 

Terrassen in Amsterdam waar je kan aanmeren

 

Het is lekker weer, je vaart door Amsterdam en je hebt honger. Wat dan? Je hebt geen picnic maand bij je met stokbrood, kaas en er is nergens wijn of bier te bekennen. No worries, bij deze volgende terrasjes kan je makkelijk aanmeren en wat hapjes bestellen. Bij sommige hoef je niet eens uit je boot te komen, wat een heerlijk leven zo op water midden in de stad.

 

Okura
Okura-Amsterdam

 

Kun jij tijdens een boottocht ook wel een luxe diner waarderen dan is Okura echt een plaats voor jou. Hier kun je aanmeren aan het speciaal aangelegde stijger van maar liefst 47 meter lang. Je kunt hier genieten van een van de gerecht bij Michelin sterren restaurant Yamazato of Ciel Blue. Wil je liever niet lang tafelen maar lekker op de boot eten, neem dan het ‘Serre’s Sail Away Menu’. Ohjah en maak het plaatje compleet met wat heerlijke bubbels aan boord. In de Lekker Boot hebben wij hier een hele fijne koellade voor.

Ferdinand Bolstraat 333
 

 

Hannekes Boom
HannekesBoom

 

Misschien is het jou nog nooit opgevallen maar waarschijnlijk ben je dit pareltje weleens gepasseerd. Het is een goed verstopt, maar dagelijks komen er fietsers, wandelaars en treinreizigers voorbij. Met heerlijke deuntjes en een biertje vanaf eigen boot genieten van dit pop-up restaurant. Ze hebben hier een groot terras en houten steiger waar je kan aanmeren. Heb je een elektrische boot? Geen probleem ze hebben oplaad punten!

Dijksgracht 4

 

Roest

Roest-Amsterdam

 

Op zoek naar een stadsstrand, waar jij ook je Lekker boot kan aanmeren. Dit is de place to be! Je kunt hier aanmeren, beachvolleybal spelen en ook nog lekker eten scoren met een biertje. Eigenlijk de perfecte plek voor een strand- en stadsliefhebber. Doet ons een beetje denken aan onze Australische Sydney waar deze combinatie ook overal te vinden is.

Jacob Bontiusplaats 1
 

 

 

 

Waterkant

waterkant

 

Waterkant is een plek aan het water van de Nassaukade. Het is een stukje Paramaribo in Amsterdam. Je kunt hier genieten van heerlijke Surinaamse gerecht, denk aan roti! Of neem een Parbo-bierjte. Je kunt hier tot laat terecht en er de zon uren zijn gegarandeerd! Wij zeggen op naar Paramaribo!

Marnixstraat 246
 

 

 

Hotel de Goudfazant

Goudfazant

 

Het idee van picknicken is terug te vinden bij deze mooie industriële locatie. Je vind prachtige lange picknicktafels terug bij deze loods aan het IJ. Leg je boot gauw vast en start aan een van de mooie pure gerechten die deze plek je te bieden heeft.

Aanbeeldstraat 10 H

 

 

 

The Harbour Club 

harbour club

 

Ben je toch meer een Miami of Barcalona type en kun jij nooit genoeg krijgen van heerlijke visgerechten, zoals Sashimi van zalm of verse Zeeuwse Oesters. Dan is The Harbour Club iets voor jou. Neem je hippe vrienden mee op de boot en trakteert ze op een geweldige avond op terras aan de haven.

Cruquiusweg 67

 

 


Edel

Edel

 

Edel is een gemoedelijk plekje waar je gerust je bootje kan laten dobberen en op terras kan plaats nemen. Plaatselijke producten worden hier gebruik om je helemaal te voorzien van geweldig eten en drinken. Absoluut het bezoeken waard.

Postjesweg 1

 

 

 

Café Hesp

Hesp Amstertdam
Bier daar houden wij bij Lekker boats wel van. Nou bij Café Hesp kun je 28 speciaal biertjes krijgen en voor de ladies uiteraard ook een groot assortiment aan wijnen. Heerlijk met een paar bitterballen, genieten van al het goed in het leven. Ik zeg een typische plekje om je Lekker boot aan te meren! Zorg voor een bob, want hier zou je nog wel eens tot in de late uurtjes willen blijven.

Weesperzijde 130 - 131

 

 

Loetje aan ‘t IJ

loetje amsterdam

 

‘Loetje’, wie kent het niet. Een topper om de lijst mee af te sluiten. Bekend van het malse stukje biefstuk geserveerd met wit casinobrood. Deze expert op biefstukgebied heeft inmiddels al 8 vestigingen waar onder deze aan het IJ. Ook hier kun je in je boot blijven dineren, maar ook op het zonnige terras is er plek! Het is een gewilde plek dus zorg dat je op tijd bent!

Werfkade 14